Atatürk İlkokulu
TEPE MAH. YENİ YOL CAD. ATATÜRK İ.Ö.O SİTESİ ATATÜRK ILKOKULU BLOK NO: 34 MARMARİS / MUĞLA

VİZYON

Gelişen bir öğrenme ortamı içerisinde;Öğrencilerimizin kendi potansiyellerine ulaşmalarını sağlamak;kültürel değerlerini koruyan,Dünyadaki gelişmelere ayak uyduran ve mevcut sorunları çözebilecek bireyler yetiştirmek için buradayız. Marmaris Halkının, çocuklarının eğitimini gerçekleştirmek için yarıştıkları,teknolojiyi kullanan ayrıcalıklı ve mutlu bir okul toplumu olmaktır.

MİSYON

Biz, kendisi ve toplumla barışık Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda milli ve evrensel değerleri benimsemiş yarına daha çağdaş,laik, hukukun üstünlüğüne inanan,düşünen,araştıran,öğrenen,öğrendiğini yorumlayabilen,sorgulayabilen,bilgiyi üreten ve yöneten,özüne,kültürüne sahip bireyler yetiştirmek için varız.

NORMAL ÖĞRETİM

Ders Başlama ve Bitiş

SABAH GİRİŞ: 08:40 öĞLE YEMEĞİ ÇIKIŞ :12:00 öĞLE gİRİŞ:13:15 öĞLE ÇIKIŞ(PAYDOS):14:45

OKULUMUZDAN MARMARİS´İN HER MAHALLESİNE ÖĞRENCİ SERVİSİ VARDIR.

İL MERKEZİNE 55 KM UZAKLIKTA OLUP İLÇE MERKEZİNDEDİR

TEPE MAH YENİYOL CADDESİ NO:34 MARMARİS

Kontenjan Bilgileri

OKULUMUZUN 8 ADET ANASINIFI BULUNMAKTADIR (1 SINIF MAKSİMUM 30 ÖĞRENCİ) OKULUMUZDA 7 ADET 1.SINIF 7 ADET, 2.SINIF, 7 ADET 3.SINIF , 6 ADET 4.SINIF BULUNMAKTADIR.

Sportif Etkinlikler

OKULUMUZDA SINIFLAR BAZINDA FOLKLOR ,SATRANÇ, BAĞLAMA VE PİYANO KURSLARI YAPILMAKTADIR.

Proje Çalışmaları

SIFIR ATIK PROJESİ ÇEVRE KİRLİLİĞİ İLE İLGİLİ PROJELER YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA PROJELERİ E-TWİNİNG PROJELERİ AKTİF OLARAK YAPILMAKTADIR.

Okulumuz bahçesinin bir bölümünde futbol sahası mevcuttur. (Üstü açık tel örgü)